Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Acronyms with 6th graders

6th graders creating their own acronyms! Some of them talk about themselves, some of them not...some are fun, some are funny..All of them are interesting..















4 σχόλια:

  1. Γεια σας, κυρίες και κύριοι,
    Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσουμε μια ευκαιρία στο τέλος του το έτος στην ομορφιά και τη χαρά. Μήπως ανησυχείτε για τις διακοπές στο τέλος του έτους, θέλετε να περάσετε μια αξέχαστη και αξέχαστα Χριστούγεννα. Να σας δώσει την ευκαιρία για γρήγορη και αξιόπιστη δανείου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μην διστάσετε, μια ενιαία διεύθυνση να επικοινωνήσετε για περαιτέρω πληροφορίες.
    E-mail: v.zacharias87@gmail.com
    Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσφέρει δάνεια σε όλους

    Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες, επικοινωνήστε μαζί μου. Προσφέρουμε τα δάνειά μας σε ιδιώτες για να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους. Η προσφορά μου κυμαίνεται από 3600 € έως 620.000 €. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

    Email: stephannefillon@gmail.com

    εγκάρδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρειάζεστε χρηματοδότηση; Ψάχνετε για Οικονομικά; Ψάχνετε χρηματοδότηση για να διευρύνετε την επιχείρησή σας; Βοηθάμε άτομα και εταιρείες να αποκτήσουν χρηματοδότηση για την επέκταση των επιχειρήσεων και να δημιουργήσουν μια νέα επιχείρηση που κυμαίνεται από οποιοδήποτε ποσό. Λάβετε χρηματοδότηση με προσιτό επιτόκιο 3%, Χρειάζεστε αυτήν τη χρηματοδότηση για επιχειρήσεις και για την εκκαθάριση των λογαριασμών σας; Στη συνέχεια, στείλτε μας ένα email τώρα για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Δρ. James Eric Finance Pvt Ltd Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναζητάτε επείγον στεγαστικό δάνειο; Σας στερήθηκε δάνειο από την τράπεζά σας ή από κάποια χρηματοοικονομική εταιρεία; Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας ή να αγοράσετε ένα σπίτι ή να ενοποιήσετε το χρέος σας και να είστε απαλλαγμένοι από χρέη; Θέλετε να έχετε μια δική σας επιχείρηση και χρειάζεστε βοήθεια χρηματοοικονομικού δανείου; Επικοινωνήστε μαζί μας για το γρήγορο αξιόπιστο δάνειο σας με χαμηλό επιτόκιο 3%. Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε είτε σε Επιχειρηματικά είτε σε Προσωπικά Δάνεια, σε προσιτό πρόγραμμα αποπληρωμής με καλό πιστωτικό ρεκόρ. Προσφέρουμε δάνειο με προσιτό επιτόκιο. Εάν ναι, επικοινωνήστε με την Tamara Johnson για περισσότερες πληροφορίες ... Επικοινωνία μέσω email: freeloanservice069@gmail.com

    Whatsapp: +16513336753

    ΑπάντησηΔιαγραφή